Medelpads Idrottsgala

Spread the love

Vilken fest!

Medelpads Idrottsgala ägde rum i Hotell Södra bergets lokaler en torsdagskväll i februari. SOK hade självklart ett antal uppklädda representanter på plats.

Text: Stina Nordin      Foto: Jan Nordin

SOK var nominerade i två kategorier: Stina Nordin i ”årets genombrott” och Vårruset för ”årets arrangemang”. I varje kategori fanns tre nominerade och en jury utser vinnaren. I genombrotts-kategorin tog Gif:s Peter Wilson hem priset, men när det kom till arrangemang fanns det ingen som kunde rå på SOK och Vårruset tog hem segern! På plats för att ta emot priset var de tidigare tävlingsledarna med Inger Lorentzon i spetsen tillsammans med de nya tävlingsledarna Pia Lindholm och Mats Johansson.

Kvällen bjöd på mingel (och för de nominerade var man förvisad till att mingla bakom scenen istället för uppe i den riktiga mingelsalen där ens dejt fick mingla runt själv), trerätters middag, underhållning i form av musikaliska framträdanden och en soffa där det diskuterades fotboll med Lars Lagerbäck och Erik Hamrén.

Här följer några bilder från kvällen!

 


Hanna var fick äran tillsammans med Tammar Abbud från Sundsvalls Judoklubb att hålla välkomsttal inför hela galan i början av kvällen. Det var ett mycket fint tal om vilken gemenskap som finns inom idrotten. Lite rörd blev man över talet och att Hanna levererade med sån stil! Hanna och Tammar var sedan med under kvällen och delade ut priser på scenen.

Mats Johansson med tavlan som de tog emot! Den sitter i SOK-stugan för den som vill ta en närmare titt.

Ovan: Johanna Ojala var kvällens ”värd” och presenterade alla vinnare. Hon passade även på att få en intervju med Ulla.

Nedan: Ulla med statyetten som också var en del av priset. Även den finns i SOK-stugan för den som vill känna hur den känns i handen!