Utesäsongen har börjat!

Spread the love

I och med att klubben behövt ändra hur träningsverksamheten bedrivs den närmaste framtiden, kan även formuleras som att utesäsongen börjat lite tidigare än vanligt. Tur man är orienterare och gillar att vara utomhus!

Det är nämligen så just nu: för att minimera smittspridningen har Sundsvalls OK valt att enbart ha utomhusaktiviteter. Detta innebär då att inomhusgympan blir tills vidare inställd. Vanligtvis brukar vi ju ha måndagsgympa inne i Hagaskolan men idag fick vi prova något nytt.

När man kom till träningen ikväll, insåg man med stor glädje att det var runt 40 SOKare som ändå samlats framför Hagaskolan för att gemensamt jogga iväg till en av den här backiga stadens backigaste backar. 

För första gången på länge fick man jogga iväg när det var fortfarande var ljust på himlen och värma upp i skymningen. Kvällen var fräsch med några krispiga minusgrader i luften. Efter uppvärmningen var det dags för intervaller med klubben, som är bäst på att heja fram varandra så att man när man trodde man inte orkar mer ändå lyckas kämpa slut på sig lite extra.

Därefter var det dags för nytänkande: utegympa på Busbackens enda snöfria fläck. Bildbevis hur himla häftigt vi hade det av Lollo Rhodén:

Sidoplanka i månsken

PS! Med största sannolikhet finns det skäl att hålla koll på bloggen framöver. /Kadri och övriga sociala media-ansvariga.