Årets Allans Äska

Spread the love

Kommer du ihåg vilka som fick den ärofyllda benämningen förra året och blev tilldelade Allas Äska? Visst vet du historien bakom denna fina äska som delas ut vid varje årsmöte sedan 1968? Läs här.

Anna Nordin!

Överraskad, glad, stolt, ödmjuk och framförallt otroligt tacksam över att få ta emot Allans Äska av Anna Dufva och Magnus Jonsson vid klubbens årsmöte med följande motivering:

Många i vår klubb gör år efter år stora insatser för att driva klubbens verksamhet i stort och i smått. Årets pristagare är en sådan, men sticker ändå ut med sitt oförtröttliga arbete som gör att klubben är vad den är idag.

Där många klubbar och ledare har ett alltför stort fokus på resultat som ger selektering och osund hets, är vår pristagare istället inkluderande och har ett hjärta av guld. Med tydliga riktlinjer och förväntningar har vår pristagare varit drivande i att skapa en verksamhet där alla är välkomna och lika mycket värda. Resultatet av detta idoga arbete ser vi idag i mångt och mycket på alla de träningar och tävlingar där det kryllar av glada SOK:are i alla åldrar. Vi ser det i ett flertal SM-GULD och medaljer, segrar i Silva League och landslagsuppdrag för löpare i klubben.

MEN, framförallt, vi ser det i den GLÄDJE och den POSITIVA ANDA som vårt Elitgäng med tjejerna i spetsen och vår pristagare i bakgrunden sprider vart de än befinner sig. Det är inte för inte som SOK när vi inte #springersönderskogen, i positiva ordalag uppmärksammas på tävlingar som klubben som syns och hörs på arenan.

För att beskriva vår pristagare som ledare räcker det med att citera Tina Turner – Hon är ”Simpply the Best”

Att få vara en del av Sundsvalls OK är grymt, att varje vecka få möjlighet att mötas och försöka inspirera och samtidigt få så mycket energi tillbaka är det som driver mig. Att se människor utvecklas och glädjas tillsammans är fantastiskt, så jag kör på ett tag till….

/Anna Nordin